homee-mailcontact

APHoutconstructies B.V. 

Houten vloeren, parket en plafonds leveren wij o.a. aan parketteurs, parketfabrieken, bouw- en timmerbedrijven en interieurbedrijven.
 
knbalk.gif (8838 bytes)

Balkhout op maat in eiken, Douglas en Lariks tot een lengte van 11 meter. Voor o.a. restauratie- aannemers, restaurateurs en molenbouwers.
In onze zagerij kunnen wij alle houtsoorten op elk formaat zagen.

 
Aan meubelmakers, interieurbedrijven en bijvoorbeeld keukenbedrijven leveren wij massief houten keuken-, werk- en tafelbladen op maat.
 
 
APHoutconstructies B.V

 

 

 

Design SterConsult - Udenhout

 

J.C. van de Voort is al meer dan een eeuw gespecialiseerd in eiken voor restauratie- en renovatiedoeleinden. Sinds enkele jaren is daar Europees douglas en lariks aan toegevoegd.

 

 

Het eiken, lariks en douglas balkhout is geschikt voor moerbinten, kinderbinten, muurplaten, daksporen enz. Het kan gezaagd worden tot een lengte van 1100 cm en op elke gewenste zaagmaat.

Douglas heeft weinig groeivocht, krimpt en trekt weinig, en krijgt door het drogen een oppervlakteharding. Een bijkomende positieve factor is het feit dat tot nu toe in douglas geen boktor geconstateerd is.

Het gedroogde eiken komt uit Frankrijk en KroatiŽ en wordt speciaal geselecteerd op structuur voor trappen, deuren en overige betimmeringen.
De handelsdiktes zijn 18 t/m 65 mm KD en 80 t/m 150mm natuur gedroogd.

 

Copyright © 2008 Houthandel van de Voort - Udenhout